Νίκαια: Η πρώην σύζυγος του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του αποκαλύπτει «Ήταν χειριστικός και κακοποιητικός»
Νίκαια: Η πρώην σύζυγος του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του αποκαλύπτει «Ήταν χειριστικός και κακοποιητικός»

Νίκαια: Η πρώην σύζυγος του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του αποκαλύπτει «Ήταν χειριστικός και κακοποιητικός»

Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 64χρονου, που σκότωσε τον γαμπρό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκε μαζί του όταν ήταν μόλις 15 ετών: «Ήταν εκδικητικός άνθρωπος, πολύ χειριστικός και κακοποιητικός. Δεν δούλευε, έβρισκε δικαιολογίες και προφάσεις. Το παιδί μου δεν άντεχε την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Τελείωσε τις σπουδές της κι ήρθε στην Αθήνα, έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια, βρήκε ένα καλό παιδί, της τα κατέστρεψε».

Παράλληλα, ξέσπασε για το γεγονός ότι ο δράστης νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. «Είχε απειλήσει ότι θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο, ότι θα έχυνε αίμα μέσα στο σπίτι του παιδιού μου. Πέρασαν τα χρόνια, είχαμε ενοχλήσεις πολλές αλλά πιστεύαμε ότι θα έχει συνέλθει. Το προσχεδίαζε λεπτό προς λεπτό» υπογράμμισε μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «του κάναμε καταγγελία στον εισαγγελέα για τις απειλές που μας έκανε ότι θα μας σκοτώσει. Τον έστειλε στο ψυχιατρείο, τον εξέτασαν για 1-2 μέρες, τον έβγαλαν έξω και μας είπαν ότι είναι καλά, δεν έχει ψυχικά προβλήματα, απλά είναι κακός χαρακτήρας». «Ήταν προδιαγεγραμμένο και μελετημένο πολύ καλά» είπε για τη δολοφονία του γαμπρού της.

Ερωτηθείσα γιατί δεν τον εγκατέλειψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήμουν μόλις 15 ετών όταν τον παντρεύτηκα. Δεν βρέθηκε ένας ενήλικας να με τραβήξει από το χέρι και να μου πει “φεύγεις από εκεί”. Ένιωθα σας ναρκομανής… Πριν από τέσσερα χρόνια το πήρα απόφαση. Ήταν μάλλον αργά».

Είπε ακόμη, πως ο πρώην σύζυγός της είχε μία καραμπίνα στο σπίτι, που δεν την είχε δηλώσει αρχικά. «Το είχα πει ότι την έχει και δεν την ζήτησαν οι αστυνομικοί όταν ήρθαν στο σπίτι, τον πήγαν απλώς στον γιατρό» τόνισε.

Η άγρια δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού του θύματος. «Ήταν εκεί δυστυχώς. “Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά”, είπε. Η κόρη μου είναι πολύ δυνατή για τα παιδιά της αλλά χρειάζεται πραγματική στήριξη από όλους μας. Θα την έχει» ανέφερε η πρώην σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα.

«Είχε στο μυαλό του τον γαμπρό του για να εκδικηθεί το παιδί του. Ο Στέλιος μας ήταν άγγελος» κατέληξε η πρώην σύζυγος του δράστη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις