Κρήτη: Παράπλευρες απώλειες μετά τον θάνατο του 47χρονου από φωτιά - Βρέθηκαν νεκρά και τα σκυλάκια του (pics)
Κρήτη: Παράπλευρες απώλειες μετά τον θάνατο του 47χρονου από φωτιά - Βρέθηκαν νεκρά και τα σκυλάκια του (pics)

Κρήτη: Παράπλευρες απώλειες μετά τον θάνατο του 47χρονου από φωτιά – Βρέθηκαν νεκρά και τα σκυλάκια του (pics)

Μια παράπλευρη τραγωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον τραγικό θάνατο ενός 47χρονου Χανιώτη στο Κόκκινο Μετόχι του δήμου Χανίων.

Ο θάνατος του 47χρονου αποκαλύφθηκε την Δευτέρα 26/2 όταν τον αναζήτησε γείτονάς του, αλλά όπως προέκυψε από τις έρευνες ο άτυχος Χανιώτης είχε εκπνεύσει πριν από δύο ημέρες λόγω αναθυμιάσεων από φωτιά στην μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του καθώς οι οικείοι του ήταν στην Αθήνα.

Όμως, μαζί του μέσα στο σπίτι βρέθηκαν νεκρά και τα δύο από τα τρία του σκυλάκια και όπως αποκαλύπτει η γνωστή Χανιώτισσα εθελόντρια Λήδα Σηφοδασκαλάκη, υπάρχει ένα ακόμη σκυλάκι το οποίο διασώθηκε καθώς ήταν κλεισμένο σε χώρο στην αυλή της μονοκατοικίας.

Σύμφωνα με την κα Σηφοδασκαλάκη, οι συγγενείς του 47χρονου δήλωσαν πως δεν μπορούν να πάρουν την σκυλίτσα μαζί τους στην Αθήνα και αναζητείται ο άνθρωπος που θα φιλοξενήσει ή ακόμη καλύτερα θα υιοθετήσει την Ρούμπι.

Κρήτη: Παράπλευρες απώλειες μετά τον θάνατο του 47χρονου από φωτιά - Βρέθηκαν νεκρά και τα σκυλάκια του (pics)

Κρήτη: Παράπλευρες απώλειες μετά τον θάνατο του 47χρονου από φωτιά - Βρέθηκαν νεκρά και τα σκυλάκια του (pics)

Δείτε τι γράφει η κα Λήδα Σηφοδασκαλάκη

«Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το Σάββατο 24/02/2024, όταν ένας άντρας 47 χρονών πέθανε από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι του, που είχε πάρει φωτιά, στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων. Το γεγονός αποκαλύφθηκε 3 μέρες μετά, αφού ο γείτονας και η οικογένεια του τον αναζήτησαν και ενημέρωσαν αστυνομία και πυροσβεστική.

Υπάρχει όμως μια άλλη τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 47χρονου. Υπάρχουν 3 τραγικές φιγούρες σκύλων, που για αυτές κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν έγραψε σε δελτίο τύπου, κανένας δεν νοιάστηκε.

Μέσα στο σπίτι του 47χρονου υπήρχαν 2 σκυλιά, που κάηκαν μαζί του και βρέθηκαν απανθρακωμένα!!!

Έξω από το σπίτι στον αύλειο χώρο, υπάρχει ακόμα σε στενό κλουβί, μέσα στα περιττώματα της, χωρίς φαγητό και νερό η Ρούμπι, ένα μπουλ μαστιφ που άνηκε στον 47χρονο και δυστυχώς αφέθηκε εκεί μόνη της μετά το θάνατο του 47χρονου, ενώ εμείς ενημερωθήκαμε από τους γείτονες για την ύπαρξη της.

Εδώ και μια βδομάδα η Ρούμπι είναι εγκαταλειμμένη και η μοίρα της είναι άγνωστη, καθώς η οικογένεια του θανόντος κηδεμόνα βρίσκεται Αθήνα και ενώ κατέβηκαν για την κηδεία του 47χρονου, δεν μερίμνησαν για το τι θα γίνει με την Ρούμπι και σε επικοινωνία μας δήλωσαν, ότι δεν έχουν την δυνατότητα να την πάρουν μαζί τους.

Η Ρούμπι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ φιλική με ανθρώπους και ζώα και γνωρίζουμε ότι έχει μικροτσίπ στο όνομα του θανόντος κηδεμόνα της.

Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε χώρο να τη φιλοξενήσουμε, αλλά αν κάποιος προσφέρει φιλοξενία, μπορούμε να την προωθούμε για υιοθεσία.

Όποιος θέλει να βοηθήσει την Ρούμπι με φιλοξενία ή πιθανώς να την υιοθετήσει, ας επικοινωνήσει με τα τηλ 6945727300 & 6945900339

Λυπούμαστε που μετά το θάνατο του ανθρώπου της και των φίλων της, η Ρούμπι βρίσκεται στα αζήτητα, και αφέθηκε από όλους σε απαράδεκτες συνθήκες, χωρίς καν οι συγγενείς να μεριμνήσουν έστω για το φαγητό, το νερό και την καθαριότητα της, εις μνήμη του κηδεμόνα της που την αγαπούσε…..

Δεν μπορούμε ως εθελοντές να επωμιζόμαστε όλη αυτήν ανευθυνότητα και την σκληρότητα προς τα ζώα………»

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις