Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για Μοίρες και Ηρόδοτο - Μεγάλη εμφάνιση και ισοπαλία για τον Ποσειδώνα
Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για Μοίρες και Ηρόδοτο - Μεγάλη εμφάνιση και ισοπαλία για τον Ποσειδώνα

Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για Μοίρες και Ηρόδοτο – Μεγάλη εμφάνιση και ισοπαλία για τον Ποσειδώνα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Ποσειδώνα και την Τύλισο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Σημαντική μετ’ εμποδίων νίκη για τον Ηρόδοτο.

Στο γήπεδο «Πανεπιστημίου/Περιφέρειας», ο Ποσειδώνας ήταν κοντά σε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Τύλισο, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν και είχαν χαμένο πέναλτι στο φινάλε για να πάρουν τη νίκη, όμως ο Καρλής το απέκρουσε.

Μετά την ισοπαλία αυτή, η Τύλισος έχει 21 βαθμούς ενώ ο Ποσειδώνας πέντε και ουσιαστικά έχει μόνο… μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στη κατηγορία.

Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος «ζορίστηκε» απέναντι στα πιτσιρίκια του Εργοτέλη, όμως κατάφερε να επικρατήσει 2-1 και να συνεχίσει την… καταδίωξη του ΑΟΤ.

Στις Μοίρες, η ΑΕ Μοιρών πήρε σπουδαία νίκη (2-1) κόντρα στον Ρωμανό, μία νίκη που την ανεβάζει βαθμολογικά έχοντας πλέον 24 βαθμούς.

Στο αυριανό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ΑΕΚ-ΑΟΤ, ένα… παραδοσιακό ντέρμπι, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Μοχός-ΠΑΝΟΜ, Ανθέστιων-Χερσόνησος, Δαμάστα-Ρούβας και ΠΑΟΚ-Μινωική.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις