Καρναβάλια στις 17 Μαρτίου: Τη ημέρα στο Τυμπάκι, το βράδυ στην Πόμπια

Στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου, στον κεντρικό δρόμο της κωμόπολης του Τυμπακίου θα δοθεί η εκκίνηση της Καρναβαλικής Παρέλασης 2024 του Δήμου Φαιστού , με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο, που αναμένεται -με τη βοήθεια ελπίζουμε και του καιρού- να συγκεντρώσει για μια ακόμα φορά πολύ κόσμο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με το δικό τους άρμα θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου, στο τηλέφωνο 6955 96 3888.

ΠΟΜΠΙΑ: Στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου θα ξεκινήσει στην Πόμπια Δήμου Φαιστού το «ιστορικό» 46ο Πομπιανό βραδινό Καρναβάλι. Όπως αναφέρει ο διοργανωτής Πολιτιστικός Σύλλογος «η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους εσάς πού με ένα άρμα στο καρναβάλι μας θα δώσετε κέφι πρώτα στους ίδιους τούς εαυτούς σας αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες!

Σας περιμένουμε με όποια ιδέα μπορείτε να βρείτε… Με οποία ομάδα εσείς θέλετε! Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και φέτος όλοι μαζί! Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε Πομπιανά! Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 697 4874959 & 694 1416858».

 

 

 

πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις