Κρήτη: Χωρίς… σταματημό οι συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αστυνομικοί έλεγχοι και οι συλλήψεις ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά, χθες (25.02.2024) το βράδυ, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Παράλληλα, στο Ηράκλειο, την ίδια ημέρα, συνελήφθησαν τρία άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στους ίδιους και στη συνέχεια διενέργησαν έρευνα στην οικία τους, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Λίγο αργότερα, το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αλλοδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και μαχαίρι 18 εκατοστών.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις