Δολοφονία 78χρονης: Την ξεκοίλιασε με μανία με οικιακό μαχαίρι
Δολοφονία 78χρονης: Την ξεκοίλιασε με μανία με οικιακό μαχαίρι

Δολοφονία 78χρονης: Την ξεκοίλιασε με μανία με οικιακό μαχαίρι

Μια τεράστια λίμνη αίματος αντίκρισαν οι αστυνομικοί που εισήλθαν στο διαμέρισμα στην οδό Σεφέρη στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης όπου δολοφονήθηκε μια 78χρονη και σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις δράστης είναι ο 88χρονος σύζυγος της που βρέθηκε δίπλα στην άψυχη σορό της γυναίκας τους έχοντας καταναλώσει χάπια.

Έγκυρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο newsbomb ότι η 78χρονη ήταν «κυριολεκτικά ξεκοιλιασμένη και δέχτηκε με μανία πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά της».

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν το όπλο του φόνου που ήταν ένα οικιακό μαχαίρι ενώ ο 88χρονος σύζυγος που βρέθηκε αναίσθητος λόγω λήψης ποσότητας χαπιών φορούσε γάντια τα οποία επίσης ήταν βουτηγμένα στο αίμα. Οι αστυνομικές αρχές συνέλεξαν όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν εντός του τόπου του εγκλήματος και μέχρι στιγμής θεωρούν ότι ο 88χρονος σκότωσε την γυναίκα του και μάλιστα με πρωτοφανή μανία αποκλείοντας μέχρι στιγμής άλλα ενδεχόμενα.

Ο 88χρονος έχει μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ενώ να σημειωθεί ότι το ζεύγος εντόπισε ο ανιψιός τους. Περαιτέρω φως στο φονικό αναμένεται να ρίξουν φυσικά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής στο άψυχο σώμα της 78χρονης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις