Αρναούτογλου – Καιρός: Έρχονται αέριες μάζες πολικής προέλευσης (vid)

Την Πέμπτη, Αττική και Θεσσαλονίκη παραμένουν εκτός νεφώσεων όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας.

Κάθε χιλιόμετρο ανατολικότερα προς τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου κάποια σύννεφα θα πυκνώνουν κατά διαστήματα αρκετά.

Η Ελλάδα, όπως ανέφερε και χθες ο Σάκης Αρναούτογλου έχει μπει σε μία τροχιά βοριάδων, που θα μεταφέρουν ψυχρές έως πολύ ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης και θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες της αυριανής ημέρας θα ξεκινήσει από τους -5 και -6 βαθμούς στη βόρεια ορεινή χώρα και σχεδόν παντού ο υδράργυρος θα προσεγγίσει τους μηδέν βαθμούς το ξημέρωμα.

Ο υδράργυρος δε θα ξεφύγει από μονοψήφιες τιμές σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα μέσα στην ημέρα. Εννιά και έντεκα βαθμούς θα έχουμε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μέγιστες τιμές κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται κακοκαιρία στην Αττική με χιόνια, βροχές και πολύ ενισχυμένους ανέμους. Μάλιστα την Κυριακή αναμένονται μέγιστες θερμοκρασίες στους 6 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις