Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις»

Συνάντηση με τους 15 εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων έχει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις και με καλή διάθεση και μπορούμε να συναντηθούμε σε έναν κοινό τόπο που θα λαμβάνει υπόψιν τους δικούς σας δικαιολογημένους προβληματισμούς αλλά και ότι τα δημοσιονομικά είναι περιορισμένες. Γνωρίζετε ότι πολλοί κλάδοι πάντα από την κυβέρνηση έχουν αιτήματα και προσδοκίες και η κυβέρνηση πρέπει να βλέπει το όλον και να λαμβάνει υπόψιν την διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης», τόνισε ακόμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της συνάντησης με τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αμέσως μετά, στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το Προεδρείο της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Το “καλάθι” σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι μικρό και συγκεκριμένο, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αφήσει ένα παράθυρο ανοιχτό για νέα μέτρα το φθινόπωρο.

Ανάλογα της πορείας εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού και των εσόδων από τον τουρισμό, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.) τον Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση προσδοκά ότι ο πρωθυπουργός θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και νέες παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αγροτικά - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις