«Φαβορί» για τον πάγκο του ΟΦΗ ο Τραϊανός Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας, φαντάζει αυτή τη στιγμή, ο επικρατέστερος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, μετά τις εξελίξεις με τον Πέπε Μελ και τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΟΦΗ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Πέπε Μελ, στράφηκαν άμεσα στην επιλογή του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αναμένεται τα επόμενα 24ώρα να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο εάν θα αποδειχθεί ή όχι τη πρόταση συνεργασίας που του έχει κατατεθεί.

Η Δευτέρα (12/2) θα είναι… κρίσιμη για την υπόθεση Δέλλας στον ΟΦΗ, καθώς αναμένονται οριστικές εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές, με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να έχει και την εμπιστοσύνη του Μιχάλη Μπούση, αποτελώντας προσωπική του επιλογή.

Ένα απο τα… συν του Τραϊανού Δέλλα και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των διοικούντων, είναι πως στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, που το έχει ανάγκη για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί με κρίσιμα παιχνίδια, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Τραϊανός Δέλλας, έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού. Με την ΑΕΚ στις τέσσερις αγωνιστικές περιόδους που βρέθηκε στον πάγκο της, είχε 61 νίκες, 12 ισοπαλίες και 9 ήττες, ενώ στον Ατρόμητο είχε 13 νίκες, εννέα ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Η τελευταία του ομάδα, ήταν ο Παναιτωλικός την αγωνιστική περίοδο 2020-21, με τους Αγρινιώτες συνολικά είχε 23 νίκες, 16 ισοπαλίες και 37 ήττες.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις