Βαρύ πένθος στο Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο μικρός Νικόλας…

Θλίψη στις περιοχές της Βιάννου και των Αγιών Παρασκιών για τον άδικο χαμό του 2χρονου Νίκου, ο οποίος μετά το σοβαρό τροχαίο στη Λυγαριά, δεν άντεξε μετά από σχεδόν δύο βδομάδες σκληρής μάχης στο ΠΑΓΝΗ…

Μετά τη γιαγιά του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά το τροχαίο, ο μικρός Νίκος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και δύο ολόκληρες περιοχές.

Η άτυχη Μαρία Καραμανιά-Αυγουστάκη, οδηγός του μοιραίου ΙΧ, η οποία καταγόταν από την περιοχή των Αγιών Παρασκιών είχε μεταφερθεί μέτα το τροχαίο και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όπως και το το δίχρονο εγγονάκι της που τραυματίστηκε επίσης βαρύτατα, όμως δυστυχώς με διαφορά περίπου 10 ημερών, "έφυγαν" και οι δύο από τη ζωή.

Στο αμάξι που οδηγούσε η 59χρονη, επέβαινε η 30χρονη νύφη της, μητέρα του αγοριού, με καταγωγή από την περιοχή της Βιάννου.

Το τροχαίο

Το τροχαίο έγινε την 28η Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Λυγαριάς. Ο 38χρονος οδηγός ενός οχήματος τύπου μίνι-βαν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ, με μεγάλη σφοδρότητα.

Στο μοιραίο όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες, όπως και το δίχρονο αγοράκι.

 

 

πηγή: viannitika.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις