Ατύχημα για τη Μαρινέλλα: «Γύρισε το πόδι της κι έπαθε μία θλάση στο γόνατο»

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά την χθεσινή (7/2) ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα, στην οποία γινόταν γνωστό πως η επιτυχημένη καλλιτέχνης έπαθε μικρή κάκωση στο γόνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «On Time», η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα βόρεια προάστια μετά το ατύχημα που είχε, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ένα ελαφρύ κάταγμα.

Η στενή συνεργάτιδα της Μαρινέλλας Όλγα Κολοκοντέ, δήλωσε στην εφημερίδα: «Η παράσταση αναβάλλεται, γιατί γύρισε το πόδι της κι έπαθε μία θλάση στο γόνατο. Έτσι θα δοθεί μία άλλη μέρα για να αναπληρωθεί η παράσταση που δεν έγινε. Οι υπόλοιπες παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά».

Η Όλγα Κολοκοντέ ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και όλα είναι μία χαρά.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου ανέφερε: «Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνης, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

 

enikos.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα