Σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης και στα Χανιά – Το ανώνυμο τηλεφώνημα που αποκάλυψε την υπόθεση φρίκης

Σε χωριό των Χανίων και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι, ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης στο Ρέθυμνο,

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχτηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από μια γυναίκα, κάτοικο χωριού της ενδοχώρας των Χανίων.

Στο τηλεφώνημα, η γυναίκα, έκανε λόγο για περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή, το οποίο είχε πέσει στην αντίληψή της.

Όπως είναι γνωστό ήδη στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα και ένας 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση. Θεωρείται πιθανό ο 38χρονος να ήταν εκείνος που εξωθούσε στην πορνεία την 15χρονη γνωρίζοντάς την σε κάποιους από τους εμπλεκόμενους χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει σαφές αν αποκόμιζε χρηματικό όφελος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το κορίτσι έχει αναγνωρίζει τέσσερις άνδρες που την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ οι άλλοι 8 είχαν προβεί σε ασελγείς πράξεις.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα