Συνεχίζεται ο κατήφορος για τον ΟΦΗ – Ηττήθηκε και απ' την Κηφισιά στο «Γεντί Κουλέ»

Ο αγωνιστικός κατήφορος του ΟΦΗ συνεχίζεται, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Κηφισιά στο «Γεντί Κουλέ», γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 για την 21η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Κηφισιά να χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 2′ όταν μετά από κόρνερ του Μιλίτσεβιτς, ο Τεσέιρα αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή σούταρε, όμως πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Μπάουμαν.

Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά από κόρνερ με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς, να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπάουμαν.

Στο 7′ η Κηφισιά επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της μέσα στο γήπεδο κερδίζοντας πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπρεσάν πάνω στον Ματέους Σάντος με τον Μανούχο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οζέγκοβιτς και στο 10′ έγραψε το 0-1.

Το σκηνικό μετά το γκολ δεν άλλαξε και στο 18′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με το σουτ του Μενέντες, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο ΟΦΗ που δεν είχε τελική στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ που δεν είχε καθόλου καλή εικόνα στο παιχνίδι έχασε ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Ριέρα να πλασάρει και την μπάλα να περνάει άουτ, με την φάση να ελέγχεται, τον Μανούχο να ενημερώνει ότι υπάρχει πέναλτι, όμως ήταν εκτεθειμένος ο Ισπανός.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια με την πλάτη στον τοίχο.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός δεν ήταν καλός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες! Στο 57′ χάθηκε η πρώτη φάση στην επανάληψη και αυτή ήταν για την Κηφισιά με το φάουλ του Μιλίσεβιτς να περνάει άουτ.

Στο 64′ η Κηφισιά πήρε αέρα δύο τερμάτων, όταν ο Ματέους Σάντος έκλεψε την μπάλα από τον Λάρσον, πάσαρε στον Μενέντες, ο οποίος σέντραρε και ο Οζέγκοβτις με προβολή έκανε το 2-0. Στο 71′ ο ΟΦΗ ξανά μπήκε στο παιχνίδι όταν ο Νέιρα εκτέλεσε κόρνερ ο Αποστολάκης με την πλάτη έστειλε την μπάλα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε μετά το γκολ να πιέσει για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να καταφέρει να πετύχει κάτι σπουδαίο με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα μένοντας στους 20 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις