Αγνοείται η νίκη για τον Γιούχτα – Νέα ήττα από τον Ολυμπιακό Β'

Ο Γιούχτας δεν μπόρεσε ούτε τώρα να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό Β’ με 3-1 και συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από το «τρίποντο» και στο +3 από την τελευταία θέση, με παιχνίδι περισσότερο.

Πρώτη φάση στο ματς στο 2ο λεπτό, με το Μπα να πατάει περιοχή, να κάνει το σουτ, έδιωξε ο Πρινιωτάκης. Στο 6′ σειρά του Μπρνιτς, ο οποίος έκανε το σουτ, δύσκολα και εντυπωσιακά ο κίπερ του Γιούχτα σε κόρνερ.

Ο Γιούχτας απείλησε στο 16′. Ο Μπουτσάκης έξω απ’ την περιοχή κάνει ένα σουτ με την μπάλα να περνάει λίγα μέτρα δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι. Νέα ευκαιρία στο 18′, όταν από οπό όμορφη ομαδική ενέργεια απ’ τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη, με τον Γελαδάρη να αφήνει την μπάλα στον Νοικοκυράκη που σουτάρει απ’ το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ την εστία.

Στο 20′ ο Ολυμπιακός Β’ άνοιξε το σκορ. Ο Κωστούλας με μια ατομική ενέργεια, φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτάρει με δύναμη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι, σε ανατροπή του Κωστούλα από τον Κόλα, με τον Μπα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 2-0.

Δύσκολο έργο πλέον για τον Γιούχτα, με τους «κόκκινους» να απειλούν στο 33′, όταν ο Μπρνιτς μπήκε επικίνδυνα στη περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Πρινιωτάκη να μπλοκάρει. Μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα στο 45′. Ο Νοικοκυράκης με δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού Β’ με 2-0.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Β’ έψαξε το γκολ στα πρώτα λεπτά,. Στο 49′ ο Μπρνιτς μπαίνει με προϋποθέσεις στην περιοχή απ’ τα αριστερά πλασάρει με την μπάλα να περνάει παράλληλα εκτός. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κεϊτά με πλασέ έξω απ’ την περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω απ’ την εστία.

Στο 52′, ο Μπρνιτς έκανε τη συρτή σέντρα, κακό τελείωμα απ’ τον Κεϊτά φάτσα με την εστία, η μπάλα περνάει εκτός. Τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους στο 53′. Ο Μπρνιτς μπήκε ξανά απ’ τα αριστερά και με πλασέ από πλαγιά θέση γράφει το 3-0, με τον Γιούχτα να απειλείται με διασυρμό..

Στο 74′ νέο πέναλτι κερδίζει ο Ολυμπιακός, έπειτα από χέρι του Κορνηλάκη σύμφωνα με τον διαιτητή. Ο Μαρίνος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 81′ ο Γιούχτας μείωσε, όταν ο Κωστανάσιος με μια εξαιρετική μπαλιά βρληκε τον Λώλη, που με πλασέ απ’ το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει σε 3-1. Στο 90′ ένα σου του Κωστανάσιου, μπλόκαρε ο κίπερ των γηπεδούχων.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Γιούχτα να γνωρίζει ακόμη μια ήττα και το μεγάλο σερί χωρίς νίκη συνεχίζεται, μπλέκοντας σε περιπέτειες…

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις