Οδυνηρή ήττα στο Αγρίνιο και αποκλεισμός για τον ΟΦΗ απ' το Κύπελλο (vid)

Ο ΟΦΗ γνωρίζοντας δύο ήττες από τον Παναιτωλικό με συνολικό σκορ 5-2 αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου, πετώντας μια μεγάλη ευκαιρία να πάει ψηλά στον φετινό θεσμό…

Ο ΟΦΗ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και στο 2′ λεπτό έχαε μοναδική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Τοράλ πήρε την κεφαλιά και ο Μάλης έδιωξε πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Πέπε Μελ ανέβαζαν όσο περνούσε η ώρα απόδοση και στο 17′ έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάκιτς να σουτάρει και τον Μάλη να διώχνει ξανά πάνω στην γραμμή σε κόρνερ. Η πρώτη τελική του Παναιτωλικού ήρθε σετο 21′ με τον Οικονόμου να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ. Ένα λεπτό μετά ήρθε η σειρά του Χατζηθεοδωρίδη να απειλήσει όμως το σουτ πέρασε άουτ.

Στο 23′ ο ΟΦΗ έχασε απίστευτη ευκαιρία να κάνει το 0-1, με τον Νέιρα να παίρνει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή και τον Στεργιάκη να διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ.

Στο 30′ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Ντίαζ να σουτάρει τον Μπάουμαν να διώχνει και την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι.

Στο 33′ ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμα μεγάλη στιγμή στο φάουλ του Λουίζ Φελίπε, όμως ο Στεργιάκης και πάλι έδιωξε. Τρία λεπτά μετά ο Μπάκιτς σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 38′ και κόντρα στην ροή της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Φρεντ Ντουάρτε να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν ανάλογος με τον ΟΦΗ που φάνηκε επηρεασμένος από το γκολ του Παναιτωλικού.

Έτσι η πρώτη φάση στην επανάληψη ήταν για τον Παναιτωλικό που την έκανε γκολ, όταν στην κόντρα επίθεση ο Χατζηθεοδωρίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Ο ΟΦΗ ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά να πιέσει και κατάφερε να βρει γκολ με τον Ισέκα να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ με υποδειγματικό πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Μπάκιτς.

Το γκολ αυτό έδωσε ελπίδες στον ΟΦΗ, όπου έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκαγιέγος, ο οποίος επιχείρησε δύο μακρινά σουτ, όμως το ένα κατέληξε άουτ και το δεύτερο το απέκρουσε ο Στεργιάκης.

Ο ΟΦΗ παρά την πίεση του όχι μόνο δεν σκόραρε αλλά δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 93’ με τον Φακούντο Πέρες, ο οποίος έκανε το 3-1 βάζοντας τέλος στα… όνειρα του ΟΦΗ για πρόκριση.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε με τον ΟΦΗ να γνωρίζει έναν πικρό αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό με συνολικό σκορ 5-2.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις