Μοιραία λάθη στην άμυνα και νέα ήττα για τον ΟΦΗ απ' την ΑΕΚ (vid)

Ο ΟΦΗ «χάρισε» τρία γκολ στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-0 στην OPAP Arena και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την ερχόμενη εβδομάδα για το κύπελλο.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τις αδυναμίες του αντιπάλου με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο. Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 18′ για την Ένωση με τον Πίνεδα να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ.

Στο 21′ η ΑΕΚ απείλησε ξανά με κεφαλιά του Πόνσε, όμως ο Σωτηρίου έκανε σπουδαία επέμβαση. Στο 23′ ο ΟΦΗ προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση με τον Μπάκου, όμως ο Στάνκοβιτς βγήκε από την περιοχή και έδιωξε. Στο 28ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι, όταν στην κόντρα επίθεση ο Τσούμπερ πάσαρε στον Πόνσε και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0 σε μια φάση που διαμαρτύρεται έντονα ο ΟΦΗ για φάουλ πάνω στον Λουίζ Φελίπε στην αρχή της φάσης.

Στο 41′ οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Γκατσίνοβιτς η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Μπάκιτς απείλησε με μακρινό σουτ, όμως δεν κατάφερε να κρεμάσει τον Στάνκοβιτς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ άλλαξε την εικόνα του στο παιχνίδι, ωστόσο η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 52′ με το μακρινό σουτ του Κάλενς, όμως ο Σωτηρίου δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Στο 54′ ο ΟΦΗ άγγιξε το 1-1, με τον Φελίπε να πλασάρει από κοντά και τον Στάνκοβιτς να διώχνει με τα πόδια. Τρία λεπτά μετά ο Φελίπε σούταρε ξανά με τον Πινέδα να κόβει με προβολή. Στο 61′ ήρθε η σειρά της ΑΕΚ να απειλήσει με τον Γκατσίνοβιτς όμως ο Σωτηρίου έδιωξε κρατώντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι στο 68′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πόνσε να σκοράρει με πλασέ μετά από μακρινή μπαλιά του Στάνκοβιτς.

Ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε να ξανά μπει στο ματς, όμως στο 86′ έχασε ευκαιρία με τον Ντίκο που πλάσαρε μέσα από την περιοχή και τον Στάνκοβιτς να διώχνει. Στο 91′ ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Βίντα, όμως ο Παπαπέτρου και το VAR είχαν άλλη άποψη.

Στο 92′ η ΑΕΚ πήρε πέναλτι, όμως το VAR είχε άλλη άποψη και πήρε πίσω την φάση. Η ΑΕΚ από το πουθενά βρήκε και τρίτο γκολ όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε τραγικό λάθος και ο Φαν Φέρτ εύκολα με πλασέ έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις