Χρήστος Βολικάκης: «Ο Αλέξης Παππάς είναι θρασύς, επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι»

«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο Χρήστος Βολικάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το Survivor. Ο αθλητής και πλέον πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέκρινε τον Αλέξη Παππά, για την όλη συμπεριφορά του στον Άγιο Δομίνικο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», την οποία παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, ο Χρήστος Βολικάκης αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

«Δεν ήταν ανατρεπτική η αποχώρησή μου. Ήμουν στα όριά μου και δεν άντεξα ούτε μια ώρα παραπάνω στο παιχνίδι. Δεν ήμουν καλά, έκανα υπομονή. Έπεσα στις παγίδες του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά, δεν τον απείλησα, φάνηκε και στο βίντεο», τόνισε αρχικά ο Χρήστος Βολικάκης.

«Απ’ έξω μού έλεγαν να προσέχω με τον Αλέξη. Είναι θρασύς! Όταν έκλειναν οι κάμερες, μου έλεγε ”τι νόμιζες; Αυτά που λέω εκτός κάμερας, θα τα λέω και μπροστά;”. Αν είχε παντού κάμερες και μικρόφωνα, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι», πρόσθεσε ο γνωστός αθλητής για τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

«Η Ασημίνα και η Δαλάκα δεν είναι φίλες, τις έλεγα βασίλισσες, αλλά δεν περίμενα τέτοια διπροσωπία. Είχα το θάρρος να αποχωρήσω, δεν το έκανα για να τους ξεσκεπάσω. Έχουν ξεσκεπαστεί μόνοι τους από τα προηγούμενα Survivor. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τη Μαρία Αντωνά; Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν. Προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη», δήλωσε, επίσης, ο Χρήστος Βολικάκης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

 

 

newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα