«Αυτοκτονία» ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό – Τον… πλήγωσε ένας Ηρακλειώτης!

Ο ΟΦΗ «αυτοκτόνησε» στο Γεντί Κουλέ αφού δέχτηκε γκολ στο 93′ από τον Ηρακλειώτη Νίκο Καρέλη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και πλέον ψάχνει διπλό στο Αγρίνιο για να πάρει αυτός την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι μπορεί να είχε ρυθμό, όμως έλειπε η μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΟΦΗ προσπαθούσε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Στεργιάκη.

Η ομάδα του Αγρινίου στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Σωτηρίου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ντουάρτε σέντραρε χαμηλά και ο Ζοάο Πέδρο με πλασέ έγραψε το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 27′ έχασε ευκαιρία με τον Μπάκιτς να σουτάρει και την μπάλα να περνέι αρκετά άουτ. Στο 34′ ο ΟΦΗ χρειάστηκε την επέμβαση του Σωτηρίου σε σουτ του Ζοάο Πέδρο, κρατώντας το 0-1.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήρθε στο 37′ όταν ο Ντίκο σέντραρε στο πρώτο δοκάρι, όμως τόσο ο Μπάκιτς, όσο και ο Μοσκέρα δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και μετά δεν είδαμε κάτι αξιόλογο με τον Παναιτωλικό να πηγαίνει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πέπε Μελ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή και ο ΟΦΗ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και στο 47′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από ωραίο χτίσιμο στην επίθεση, ο Τοράρινσον σέντραρε χαμηλά στην μικρή περιοχή και ο Μπάκιτς με κοντινό πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ ήταν αυτός που έχασε καλή στιγμή με τον Χατζηθεοδορίδη να εκτελεί φάουλ και τον Σωτηρίου να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ακόμα ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό, αφού στο 61′ ο Σωτηρίου έκανε λάθος, ο Ζοάο Πέδρο προσπάθησε να τον κρεμάσει με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ ο Ντουάρτε σούταρε στο ίδιο λεπτό με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη.

Ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρία στο 64′ με τον Μπάκιτς, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Ο Παναιτωλικός που έφτανε πιο εύκολα στα καρέ του Σωτηρίου, έχασε μια ακόμα ευκαιρία με το φάουλ του Σενγκέλια να περνάει άουτ.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στον επαναληπτικό του Αγρινίου, όμως στην κόντρα επίθεση ο Παναιτωλικός σόκαρε τον ΟΦΗ με τον Καρέλη στην κόντρα επίθεση να σκοράρει και να κάνει το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Βούρος (58’ Βούρος), Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Θοράρινσον, Μεγιάδο (46’ Γκλέιζερ), Γκαγιέγκος, Αποστολάκης (46’ Τοράλ), Μπάκιτς, Μοσκέρα (72’ Μπακού), Ντίκο (46’ Φελίπε)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάιτς, Μαυρίας, Ντουάρτε, Τσιγγάρας (69’ Μπακάκης), Μπουζούκης (42’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (69’ Τορεχόν), Ντίας (69’ Σενγκέλια), Ζοάο Πέδρο (77’ Καρέλης).

 

 

grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις