Μεγάλη νίκη με 5-0 για τον ΑΟ Τυμπακίου και +7 απ' την δεύτερη θέση

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΟΤ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μινωικής επικρατώντας με 5-0 για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ και ξέφυγε στο +7 από την δεύτερη θέση.

Ο ΑΟΤ μπήκε αποφασισμένος να επιβάλει τον ρυθμό του κόντρα στην Μινωική και στο 113′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η προσπάθεια του Μεταξάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Αμπατζή.

Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος επιθετικός στο 13′, το πέτυχε ο Παπανδρέου στο 16′ ο οποίος κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Μινωικής και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Νίκου Σουτζή.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Μεσσαρίτες, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 23ο λεπτό, με τον Νίκο Μεταξάκη να γράφει το 2-0 και να δίνει από νωρίς μεγάλο προβάδισμα στον ΑΟΤ για τη νίκη.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 38′ ο ΑΟΤ κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι, αφού ο Παραθύρας νίκησε τον Αμπατζή γράφοντας το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα των πρώτων 45λεπτών.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τον ΑΟΤ να επιβάλει τον ρυθμό και να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα με τον Παπανδρέου στο 63ο λεπτό κλειδώνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το κερασάκι στην τούρτα για το σύνολο του Νίκου Σουτζή, έβαλε ο Μεταξάκης ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πέμπτο συνολικά της ομάδας του γράφοντας το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή ο ΑΟΤ κάνει σαφέστατο βήμα για το πρωτάθλημα, αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απώλεια βαθμών του Ηροδότου και ξέφυγε στο +7.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις