Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ!
Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ!

Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ μετά από 110 ημέρες κατάφερε να πάρει νίκη στο πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού για την 19η αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στην κόντρα επίθεση όπου ο Καρέλης βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σεγκέλια, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Μπάουμαν να διώχνει.

Η ομάδα του Αγρινίου, απείλησε ξανά στο 9ο λεπτό με τον Καρέλη να φεύγει ξανά στην κόντρα επίθεση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ δεν ένιωσε καμία απειλή στην εστία του, ενώ ο ίδιος συνέχισε να έχει την κατοχή και να προσπαθούσε με πάσινκγ γκέιμ να ξεκλειδώσει την εστία του Καπίνο.

Στο 28ο λεπτό μάλιστα ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι όταν ο Τοράλ, έπαιξε μέσα στην περιοχή για τον Τοράρινσον, με τον Ντουάρτε να χρησιμοποιεί το χέρι του για να σταματήσει την μπάλα και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φελίπε Λουίζ, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Καπίνο κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι και μετά το γκολ συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, χάνοντας μια ακόμα ευκαιρία στο 45′ όταν ο Τοράλ σέντραρε ο Φελίπε Λουίζ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και τον ΟΦΗ να δίνει την κατοχή της μπάλας στους φιλοξενούμενους, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήρθε για τον Παναιτωλικό στο 81′ όταν ο Χουάνπι βρέθηκε στα όρια της περιοχής σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ κράτησε με σχετική ευκολία το 1-0 μέχρι το φινάλε και κατάφερε να πάρει νίκη μετά από 110 ημέρες, φτάνοντας τους 20 βαθμούς.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Μπρεσάν, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Αμπάντα, Μπάκου, Τοράλ, Φελίπε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Σίλβα, Ντουάρτε, Μάλης, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρεζ, Χατζηθεοδωρίδης, Λιάβας, Σενγκέλια, Καρέλης

 

grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα