Α1 ΕΠΣΗ: Πήρε το ντέρμπι ο Ρωμανός – Ισοπαλία για Ηρόδοτο

Με τέσσερα παιχνίδια, άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, με τον Ποσειδώνα να παίρνει ένα σπουδαίο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρόδοτο (1-1), δίνοντας την ευκαιρία στο πρωτοπόρο Τυμπάκι να αυξήσει και άλλο τη διαφορά, ενώ την ίδια ώρα, ο Ρωμανός επικράτησε 2-1 της Δαμάστας και «έπιασε» τον Ηρόδοτο στην 2η θέση.

Στο γήπεδο Πανεπιστημίου/Περιφέρειας ο Ηρόδοτος προηγήθηκε με τον Χίντρι στο 2ο λεπτό, όμως ο Ποσειδώνας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μαγάκη στο 56’, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα των Πατελών να παίρνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στον διεκδικητή του τίτλου, που πλέον έχει 41 βαθμούς.

Την ίδια συγκομιδή βαθμών έχει και ο Ρωμανός, που κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Δαμάστας, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με την ομάδα της Ελιάς να ανοίγει το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Αντώνη Κομνηνού, όμως η Δαμάστα ισοφάρισε άμεσα με τον Νίκο Κόκκινο. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, πέτυχε ο πολύπειρος Μπαλάφας με κεφαλιά στο 63’, χαρίζοντας στην ομάδα της Ελιάς, μία σπουδαία νίκη.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Χερσόνησος, επικρατώντας 3-0 του ΠΑΟΚ, με τους Φρόκου, Κομσίου και Πέκι στο 11’, το 18’ και το 22’ να διαμορφώνουν το σκορ.

Στα Μάλια, ο ΠΑΝΟΜ φιλοξένησε τις Μοίρες, που ευτύχισαν να προηγηθούν στο 22’ με τον Χατζάκη, όμως αρχικά ο Συσκάκης (56’) ισοφάρισε και στη συνέχεια ο Ρούκα (81’) έδωσε το προβάδισμα στους Μαλιώτες. Το 2-2 διαμόρφωσε ο Στέλιος Καργάκης στο 84’ και το τελικό 2-3 ο Γκίνι με πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Στα αυριανά παιχνίδια, ο πρωτοπόρος ΑΟΤ θα φιλοξενήσει τη Μινωική, και θα έχει την ευκαιρία σε περίπτωση νίκης, να αυξήσει τη διαφορά από τη 2η θέση στο +7, μετά τη «γκέλα» του Ηροδότου.

Σημαντικό παιχνίδι και στο Μαρτινέγκο, με τον Εργοτέλη να φιλοξενεί την ΑΕΚατσαμπά, ενώ θα αναμετρηθούν επίσης Τύλισος-Ανθεστίων και Μοχός-Ρούβας.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις