Realtors Kreta
Realtors Kreta

Μεσολόγγι: Νέες διαστάσεις στο θρίλερ – Υπόνοιες για τοκογλυφία του Μπάμπη Κούτσικου

Νέες διαστάσεις παίρνει η έρευνα για τον εξαφανισμένο Μπάμπη Κούτσικο, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που έχουν οι Αρχές αλλά και ισχυρισμούς του 50χρονου κρεοπώλη ο 31χρονος δάνειζε χρήματα αλλά ζητούσε… τόκο!

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες της στήλης «Απόρρητη Γραμμή» στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι διωκτικές Αρχές είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη δεν εξαντλείται μόνο στην εκδοχή ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε και δεν είχε επιστρέψει 17.000 ευρώ στον 31χρονο.

Και αυτό γιατί, πέρα της φιλικής σχέσης τους, είναι τεκμηριωμένο ότι οι συναλλαγές τους είχαν και τοκογλυφική διάσταση, και αυτό είναι κάτι που θα διερευνηθεί τη Δευτέρα από τον ανακριτή, όπου θα οδηγηθεί ο 50χρονος.

Είναι βέβαιο πως ο κρεοπώλης θα κληθεί να ομολογήσει όλο το εύρος των συναλλαγών του με τον άτυχο Μπάμπη, αλλά και να απαντήσει αν δανείστηκε μόνο μία φορά χρήματα από τον 31χρονο ή προηγήθηκαν κι άλλα δύο δάνεια, ύψους 5.00 ευρώ περίπου το καθένα, όπως γνωρίζουν οι Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίιευμα, από τις πρώτες στιγμές έγινε αντιληπτό ότι κάτι βαθύτερο (και ανομολόγητο μέχρι τότε) «έδενε» τον κρεοπώλη και τον Μπάμπη. Αυτό προέκυψε από τον ισχυρισμό του πρώτου ότι «από τις 17.000 ευρώ επέστρεψα στον Μπάμπη 6.000 ευρώ, δίνοντας και 500 ευρώ τόκο».

Με βάση τη δικογραφία οι Αρχές ερευνούν πλέον και το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να είχαν αναπτύξει και κάποια άλλη συνεργασία, πλην της δανειοδότησης, που ξεπερνάει τα όρια του νόμου.

Φυσικά προκαλεί απορία πως διακινήθηκε ένα ποσό 17.000 ευρώ σε μετρητά καθώς δεν έχει φανεί από τους τραπεζικούς λογαριασμούς αμφότερων των πρωταγωνιστών του θρίλερ πως έχει υπάρξει τέτοια συνδιαλλαγή.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που «καίει» τον κρεοπώλη λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση
Για 16η μέρα αγνοείται ο Μπάμπης Κούτσικος με τις Αρχές να έχουν συλλάβει τον κρεοπώλη, ο οποίος θεωρείται ο δολοφόνος του αγνοούμενου και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής 19/1 ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ζήτημα της εξαφάνισης του 31χρονου και έφερε στο φως αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας ενώ μίνι μάρκετ, φαίνεται ξεκάθαρα ο 50χρονος κρεοπώλης να μπαίνει στο κατάστημα λίγη ώρα μετά αφότου έχουν χαθεί τα ίχνη του Μπάμπη, περίπου 10 παρά και να αγοράζει ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Ο κρεοπώλης είναι φανερά ανήσυχος, βιαστικός και κοιτούσε προς το αυτοκίνητό του ενώ στην προσπάθειά του να φύγει γρήγορα πέταξε τα χρήματα στον πάγκο.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό. Τον ήξερα. Καλό παιδί ακουγόταν ότι ήταν. Αν έκανε κάτι τέτοιο και τον σκότωσε όπως λένε ας πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Και ο αδελφός μου να ήταν, αυτό θα έλεγα. Να τον πάρουνε μακριά και να μην ξαναδεί την Αιτωλοακαρνανία», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του πωλητή.

 

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις