Survivor: Κι όμως, συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης
Survivor: Κι όμως, συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Κι όμως, συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου που ήρθε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τον ΣΚΑΪ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, με το… καλωσόρισμα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έμελλε να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη τόσο στις δυο ομάδες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Κι αυτό μιας και ο Γιώργος Λιανός μας ενημέρωσε για ένα περιστατικό που λάμβανε χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής εκδοχής του Survivor. «Αρχικά να σας πω ότι συνήθως οι μονομαχίες αποχώρησης γίνονται βραδινή ώρα. Απλά, επειδή χθες το βράδυ στο Τουρκικό All Star είχαν επίσης μονομαχία στην ίδια πίστα και τελείωσε πολύ αργά, ξέρουμε ότι είναι κρίσιμη αυτή η στιγμή και για τους τέσσερις υποψήφιους, επομένως αποφασίσαμε να τους αφήσουμε να ξεκουραστούν και να έρθουμε πρωινή ώρα».

«Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα παίξουμε την μονομαχία και αυτή θα προβληθεί σε δύο ώρες στον ΣΚΑΪ. Σίγουρα λοιπόν αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τους τεχνικούς, καλή υπομονή και καλό κουράγιο θα τους ευχηθώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Καλό κουράγιο φυσικά θα ευχηθώ και στους τέσσερις υποψήφιους. Τον Ρομπ, τον Νίκο, τον Παύλο και τον Αλέξη» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή για την διαδικασία αποχώρησης του Survivor.

 

 

zappit.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις