ΟΦΗ: Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κηφισιά αλλά κατάφερε να προκριθεί…

Ο ΟΦΗ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Κηφισιά, ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού με συνολικό σκορ 4-2 και θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Στις αρχές της αναμέτρησης το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, ωστόσο ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία στο 7′ με τον Γκαγιέγος να απειλεί και τον Νικοπολίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να είναι απειλητικός, ενώ η Κηφισιά προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο.

Η ομάδα του Πέπε Μελ έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Μπάκιτς στο 23′ όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29′ ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Ντίκο να παίρνει την κεφαλιά εκμεταλευόμενος το λάθος του Νικοπολίδη, με την μπάλα ωστόσο να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Στο 36′ η Κηφισιά έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Τετέι έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον χώρο στον Αντερέγκεν, όμως ο τελευταίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 43′ ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ με τον Μπάκιτς να κάνει δυνατό σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας οι φιλοξενούμενοι το προβάδισμα του 3-1 από τον πρώτο γύρο για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 54′ η Κηφισιά έχασε την πρώτη της ευκαιρία όταν ο Κωνσταντακόπουλος πάρασε στον Αντερέγκεν, αυτός εκτέλεσε με τον Μπάουμαν να διώχνει.

Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έχασε μια ακόμα καλή στιγμή με την κεφαλιά του να περνάει άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε το γκολ στο 60′, όταν ο Τετέϊ έκοψε την μπάλα στον Κωνσταντακόπουλο και αυτός από την περιοχή μέσα σούταρε γράφοντας το 1-0.

Η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ήταν κακός στο παιχνίδι και στο 71′ άγγιξε το γκολ με τον Κωνσταντακόπουλο και πάλι να σουτάρει από την μικρή περιοχή και την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο ΟΦΗ αφού γλίτωσε από αρκετές περιπτώσεις της Κηφισιάς για το 2-0, κατάφερε να βρει γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 92’ ο Παρράς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μπάκου, με τον Φελίπε Λουίζ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά και την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις