Survivor: Ο τραυματισμός του Rob James - Χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα (vid)
Survivor: Ο τραυματισμός του Rob James - Χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα (vid)

Survivor: Ο τραυματισμός του Rob James – Χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα (vid)

Survivor: Θα καταρρεύσει κυριολεκτικά, αφού θα χάσει τις αισθήσεις του

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πέρα από κάθε αμφιβολία ο παίκτης που μέχρι τώρα έχει κάνει την πιο θετική εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό και ποιος κέρδισε τους περισσότερους υποστηρικτές και φαν, μετά τις πρώτες ημέρες προβολής είναι ο Rob James Seymour.

Ο λόγος τον ερωτικό μετανάστη από τη Σκωτία, το μοντέλο που μπήκε στο Survivor 2024 και αγαπήθηκε σχεδόν αμέσως από τους χρήστες των social media, τόσο για τον χαρακτήρα του και τα χαρακτηριστικά του όσο και για τις επιδόσεις του στους στίβους μάχης.

Αν και στα αγωνίσματα ο Rob James δεν είναι από τους δυνατούς παίκτες προσπαθεί. Αυτή η προσπάθειά του όμως – όπως δείχνει το νέο τρέιλερ του ριάλιτι τον οδήγησε σε τραυματισμό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο συγκεκριμένα, ο Rob James Seymour την ώρα που καλείται να δοκιμαστεί ενάντια σε κάποιον αντίπαλό από την κόκκινη ομάδα, περνώντας από έναν κύλινδρο που βρίσκεται σε μία βάση πάνω στη θάλασσα, θα καταρρεύσει κυριολεκτικά, αφού θα χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ο Γιώργος Λιανός θα φωνάξει: «Rob είσαι καλά;» και όλοι θα τρέξουν προς το μέρος του να δουν τι έχει συμβεί. Αφού εκείνος συνέλθει και όλοι τους βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού, ο ίδιος θα κατηγορηθεί από συμπαίκτη του πως έστησε την λιποθυμία και πως είχε συνεννοηθεί για να το κάνει αυτό.

«Πολύ πιθανό να το έχουν συζητήσει στην καλύβα τους ότι "Ξέρεις κάτι; Κάτσε μέσα στο τούνελ και κάνε τον λιπόθυμο"», ακούγεται.

Ποιοι επώνυμοι βρίσκονται στην αναμονή για Άγιο Δομίνικο
Η πρώτη εβδομάδα του «Survivor», στον ΣΚΑΪ, μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά η συνέχεια έπεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν να ξεδιπλώνουν στρατηγικές και χαρακτήρες, με τις πρώτες εντάσεις και τις κόντρες να είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Κι ενώ οι δύο ομάδες θα αρχίσουν να ζορίζονται, δεν έχουν ίσως κατά νου, ότι σύντομα θα υπάρξουν νέες αφίξεις στις παραλίες τους. Στόχος της παραγωγής και του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να μπαίνουν, ανά διαστήματα, καινούργιοι παίκτες που θα φέρουν νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα hot πρόσωπα, που συζητά, είναι ο Άρης Σοϊλέδης. «Είναι όλα καλά στη ζωή μου, είτε έρθει το Survivor, είτε όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time». Ο Άρης δεν είναι μόνο ένας καλός αγωνιστικά παίκτης, αλλά και ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά. Έτσι, η άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο θα έχει διπλή σημασία για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αγαπημένη του ριάλιτι, καθώς έχει συμμετάσχει ήδη δύο φορές, η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα ετοιμάζει βαλίτσες για το «Survivor». Η εκρηκτική γυμνάστρια, που την περσινή σεζόν πλήρωσε το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και αποχώρησε σχετικά γρήγορα, είναι από τις γυναίκες που έχει ξεχωρίσει με την αγωνιστικότητά της. Έτσι οι άνθρωποι του ριάλιτι την θέλουν πίσω, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία είχαν έντονες διαφωνίες.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζέιμς Καφετζή. «Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και -ενώ στην αρχή το σκέφτηκα- στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω», δήλωσε πρόσφατα ο πρώην Survivor συνεχίζοντας: «Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Αν ο ίδιος τελικά πάρει την απόφαση, η συνύπαρξή του με τον Αλέξη Παππά θα βάλει φωτιά στην παραλία των διάσημων.

Έντονα ακούγεται το όνομα της Κέλλυς Αραούζου, της κολυμβήτριας με τις διακρίσεις και τα μετάλλια. Η εντυπωσιακή αθλήτρια φαίνεται ότι έχει δώσει τα χέρια και προς τα τέλη του μήνα θα κάνει την εμφάνισή της.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις