Πένθος στο Ασήμι: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Γενιτσαρίδης
Πένθος στο Ασήμι: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Γενιτσαρίδης

Πένθος στο Ασήμι: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Γενιτσαρίδης

Δραστήριος επιχειρηματίας, ενεργός πολίτης στα κοινά και υπόδειγμα οικογενειάρχη.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Βουβό πόνο και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στο Ασήμι και στη Μεσαρά η τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου του επιχειρηματία Γιώργου Γενιτσαρίδη με καταγωγή από τα Ίνια Μονοφατσίου ο οποίος διατηρούσε ελαιουργείο στους Στόλους  ενώ κατοικούσε μόνιμα στο Ασήμι όπου ήταν παντρεμένος  με την Ελένη Χατζάκη, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Το αναπάντεχο συμβάν συνέβη σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου γύρω στις 2.00 το μεσημέρι όταν ο 49χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου του όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως έσπευσαν στο Κέντρο Υγείας στο Χάρακα όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες δυστυχώς επήλθε το μοιραίο πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία –νεκροτομή ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον ο 49χρονος άνδρας αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την καρδιά του  και στο παρελθόν είχε περάσει σοβαρά καρδιακά επεισόδια.

Το τελευταίο μάλιστα διάστημα η οικογένεια είχε δοκιμαστεί από απανωτά χτυπήματα της μοίρας καθώς πριν από 2 περίπου χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του και πριν από 6 μήνες είχε χάσει και τον αδελφό του μετά από δύσκολη και πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Απώλειες οι οποίες είχαν καταβάλει την ήδη εύθραυστη καρδιά του Γιώργου που δεν άντεξε και τον πρόδωσε σε ηλικία μόλις 49 ετών…

Δραστήριος επιχειρηματίας, ενεργός πολίτης, υπόδειγμα οικογενειάρχη

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Γενιτσαρίδη έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία του Ασημίου και όσους τον γνώριζαν με τους φίλους του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια «για το καλύτερο παιδί και για έναν άνθρωπο-διαμάντι που έφυγε νωρίς»…

Τον περιγράφουν ως έναν εξαιρετικό και άψογο επιχειρηματία που είχε συμπαρασταθεί σε πολύ κόσμο και συνάμα έναν δραστήριο άνθρωπο με ενεργή παρουσία στα δημοτικά και στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη.

Ο αείμνηστος ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Γόρτυνας με την αντιπολίτευση για δύο θητείες ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ ήταν ενεργό μέλος της διοίκησης της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Ασημίου και της Αθλητικής Ακαδημίας του «Αστερίωνα».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομάδας

«Το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του μέλους της διοίκησης μας Γιώργου Γενιτσαρίδη. Το Ασήμι πενθεί έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στην κοινωνία αλλά και στην ομάδα του χωριού μας! Πενθεί έναν άνθρωπο που είχε πάντα το χαμόγελο στο πρόσωπο του και την θέληση να βοηθήσει παντού και πάντα. Γιώργο να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του να είναι δυνατοί να τον θυμούνται».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή apopsilive.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις