Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο "Καλύτερα δε Γίνεται" - Όσα είπε για τη σχέση με τον σύζυγό της και τον "Σασμό"
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο "Καλύτερα δε Γίνεται" - Όσα είπε για τη σχέση με τον σύζυγό της και τον "Σασμό"

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο "Καλύτερα δε Γίνεται" – Όσα είπε για τη σχέση με τον σύζυγό της και τον "Σασμό"

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου συνομίλησε με την Ναταλία Γερμανού

Στο "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής βρέθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον "Σασμό", αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στον σύζυγό της και στο γεγονός ότι την σκηνοθετεί, λέγοντας: "Έχω μια άνεση παραπάνω μαζί του, αλλά ως εκεί. Είναι επαγγελματική συνεργασία μαζί με όλη την ομάδα, έχουμε κοινό κώδικα και ότι γίνεται στο σπίτι μας είναι κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ηθοποιός, σκηνοθετούμαι από κάποιον, δεν μπλέκονται οι δύο ρόλοι"

Όσο για την πρώτη της γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, η ηθοποιός ανέφερε: "Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι διαφορετικό έχει".

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον "Σασμό" και στην επιτυχία που υπάρχει, τονίζοντας όμως ότι δεν γνωρίζει πολλά για τη συνέχεια της ιστορίας. "Έχω και εγώ αγωνία για τη συνέχεια" είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα