Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας
Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας

Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας

Παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού, υπό την παρουσία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

Η απόφαση, ελήφθη από το νέο υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με βάση και τα τελευταία στοιχεία που δείχνουν μεγάλη έξαρση νέων κρουσμάτων μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου. Παρά την μεγαλύτερη αύξηση που καταγράφεται τους τελευταίους 18 μήνες, το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής πίεση, όμως οι πρώτες αυστηρές συστάσεις έγιναν ήδη κατά το άνοιγμα των σχολείων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ & καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η καθηγήτρια Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, κ. Αναστασία Κοτανίδου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, στις 11:30 π.μ., στο Υπουργείο Υγείας (ισόγειο, Αίθουσα Τύπου), σχετικά με την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας».

Δείτε live την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού

tovima.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις