Συνελήφθη 17χρονος για ένοπλη ληστεία - Είχε κλέψει τρεις φορές το ίδιο κατάστημα
Συνελήφθη 17χρονος για ένοπλη ληστεία - Είχε κλέψει τρεις φορές το ίδιο κατάστημα

Συνελήφθη 17χρονος για ένοπλη ληστεία – Είχε κλέψει τρεις φορές το ίδιο κατάστημα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα επ' αυτοφώρω ενώ έκλεβε κατάστημα!

Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας εξιχνιάστηκαν τρεις επιπλέον ληστείες που διέπραξε ο δράστης στο ίδιο κατάστημα μαζί με συνομήλικο συνεργό του.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ξημερώματα της Παρασκευής (5/1) συνέλαβαν τον 17χρονο, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος 160 ευρώ.

Σε βάρος του 17χρονου καθώς και σε βάρος συνομήλικου συνεργού του, που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς και ο συνεργός του, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, προέβησαν σε τρεις επιπλέον ληστείες με την απειλή μαχαιριών στο ίδιο κατάστημα, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και καπνικά προϊόντα. Ο 17χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις