Ο Ζεβεδαίος Ανδρουλάκης σε νέα καθήκοντα Αυτοδιοίκησης ευχαριστώντας για συνεργασίες της τελευταίας 10ετίας
Ο Ζεβεδαίος Ανδρουλάκης σε νέα καθήκοντα Αυτοδιοίκησης ευχαριστώντας για συνεργασίες της τελευταίας 10ετίας

Ο Ζεβεδαίος Ανδρουλάκης σε νέα καθήκοντα Αυτοδιοίκησης ευχαριστώντας για συνεργασίες της τελευταίας 10ετίας

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Υπενθυμίζουμε ότι πήρε την πρωτιά σε ψήφους  της Αντιπολίτευσης ο Ανδρουλάκης Ζεβεδαίος με την παράταξη της Χρυσούλας Γιαννιδάκη στις εκλογές του Οκτώβρη στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, ενώ πρόσφατα εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του εν λόγω Δήμου με ομόφωνη απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για όλη του την πορεία και τον απολογισμό του:

"Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες, Χρόνια Πολλά, Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Μία πορεία σχεδόν δέκα χρόνων στην αυτοδιοίκηση φτάνει στο τέλος της, ξεκινώντας μια νέα. Μια πορεία με χαρές, αγωνίες, προβληματισμούς αλλά και εντάσεις όποτε αυτό χρειάστηκε, με ανθρώπους που μοιραστήκαμε ένα κοινό όραμα μέσα από διαφορετικές οπτικές, πάντα όμως με ένα στόχο, την αγάπη μας για τον τόπο.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, είτε ήταν εργαζόμενοι (ΟΚΑΠ-ΚΕΔΑΑ-Σχολική Επιτροπή-Οικονομική Επιτροπή-Δήμος), είτε αιρετοί αυτοδιοικητικοί, είτε τοπική Εκκλησία, είτε Δημότες. Προπάντων όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους φίλους που ήταν κοντά μου σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς και τους προέδρους των χωριών μου, Χάρακα, Πύργου, Εθιάς, (κ.κ. Μπαριτάκη Γιάννη, Κουντάκη Νικήτα, Αντωνάκη Αντώνη, Λεντιδάκη Βασίλη, Γαρεφαλάκη Γιάννη, Κακουδάκη Στέλιο) όπου συνεργαστήκαμε και χωρίς μεγάλα λόγια, ήμασταν αποτελεσματικοί, προσπαθώντας να επιλύσουμε προβλήματα, προωθώντας την ανάπτυξη του τόπου.

Κάνοντας σήμερα τον απολογισμό μου, βλέπω ότι καταφέραμε πολλά πράγματα αφήνοντας τη σφραγίδα μας στον τόπο και μια παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Σήμερα, από τη θέση της αντιπολίτευσης, όπου μας κατέταξαν οι δημότες στις πρόσφατες εκλογές, καθώς και από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου όπου εκλέχθηκα ομόφωνα από όλο το ΔΣ και την Δημοτική Επιτροπή, υπόσχομαι ότι θα δώσω την ίδια μάχη, με τον ίδιο ζήλο και ανιδιοτέλεια, για το καλό του τόπου μου, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων αυτών που πίστεψαν σε μένα και με κατέταξαν στην πρώτη θέση της παράταξής μου, αντιμετωπίζοντας τον επόμενο καιρό τις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα υπάρξουν για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου, που στάθηκε δίπλα μου, τους φίλους που με στήριξαν στον δύσκολο αυτόν αγώνα, καθώς και όλους αυτούς τους συνυποψηφίους μου που κατέβηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με το Συνδυασμό «Δήμος για όλους» γνωρίζοντας πόσο δύσκολο ήταν να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, κι όμως το τόλμησαν, με μοναδικό γνώμονα, το ενδιαφέρον για τον τόπο.

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσω τη μάχη μου, με υπόσχεση ότι θα είμαι παρόν πάντα, λέγοντας την άποψή μου, όπως το έκανα και μέχρι σήμερα, πάντα για την πρόοδο του τόπου και το κοινό καλό.

Εύχομαι σε όλους, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά! Υγεία και προσωπική Ευημερία στον καθένα ξεχωριστά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς..
Ανδρουλάκης Ζεβεδαίος"

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις