Γιουβαρλάκια με λάχανο και αβγολέμονο γαλοτύρι
Γιουβαρλάκια με λάχανο και αβγολέμονο γαλοτύρι

Γιουβαρλάκια με λάχανο και αβγολέμονο γαλοτύρι

Υλικά για 4 άτομα:

Για τα γιουβαρλάκια:
– 250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
-250 γρ. κιμάς χοιρινός
– 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
– 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
– 2 καρότα τριμμένα
– 1/2 κ.γ. μαραθόσπορος
– 1/3 κούπς ρύζι Καρολίνα
– 1/2 ματσάκι μάραθος ψιλοκομμένος
– 1/4 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένος
– 1/4 κούπας ελαιόλαδο
– αλάτι – πιπέρι
– αλεύρι για πανάρισμα

Για το μαγείρεμα:
– 2 κούπες λάχανο ψιλοκομμένο
– 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
– 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
– 4 κ.σ. ελαιόλαδο
– 3 κούπες ζωμός
– αλάτι – πιπέρι

Για το αυγολέμονο:
– 2 κρόκοι αβγών
– χυμός από 1 λεμόνι
– 1 κ.σ. κορν φλάουρ
– 3 κ.σ. γαλοτύρι
– αλάτι – πιπέρι

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 300×185