Κλέφτης για… κλάματα – Διέρρηξε σπίτι και ξέχασε το κινητό του
Κλέφτης για… κλάματα – Διέρρηξε σπίτι και ξέχασε το κινητό του

Κλέφτης για… κλάματα – Διέρρηξε σπίτι και ξέχασε το κινητό του

Φθιώτιδα: Σε ύψος 3,5 μέτρων σκαρφάλωσε ένας κουκουλοφόρος προκειμένου να φτάσει στην μπαλκονόπορτα την οποία διέρρηξε με σκαλιστήρι

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Θύμα διάρρηξης – κλοπής έπεσε μία 74χρονη γυναίκα στο σπίτι της στον Αχινό Στυλίδας το μεσημέρι της Τρίτης (2/1).

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της και ενώ απουσίαζε και ο σύζυγός της, είδε ξαφνικά έναν κουκουλοφόρο να ψάχνει τα πράγματά της.

Πριν προλάβει να φωνάξει ο άγνωστος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο δράστης, είχε εισέλθει στο δωμάτιο που κοιμόταν και είχε απομακρύνει από κει συρτάρι επίπλου και την τσάντα της ηλικιωμένης την οποία μάλιστα έψαξε με την ησυχία του σε παρακείμενο δωμάτιο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης έκλεψε από το πορτοφόλι της γυναίκας 90 ευρώ, ενώ δεν πήρε μαζί του κάποια κοσμήματα μικρής αξίας που ήταν μέσα στην τσάντα.

Ο δράστης δεν πήρε τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού τα οποία ήταν ακουμπισμένα στο μπράτσο του καναπέ, με τους θύτες να υποθέτουν όταν δεν πρόλαβε να τα πάρει μαζί του. Όπως διαπίστωσαν στην συνέχεια, ένα από τα κινητά δεν ήταν δικό τους ενώ έλειπε το κινητό του συζύγου! Προφανώς ο δράστης πάνω στη βιασύνη του, μπέρδεψε το κινητό το δικό του και πήρε το κινητό του συζύγου της 74χρονης το οποίο βέβαια και απενεργοποίησε!

Τέλος σημειώνεται ότι ο δράστης για να μπορέσει να εισέλθει στο σπίτι, σκαρφάλωσε τουλάχιστον 3,5 μέτρα για να φτάσει στο μπαλκόνι και να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα. Μάλιστα χρησιμοποίησε ένα σκαλιστήρι που βρήκε και το οποίο παράτησε στο σημείο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbomb.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις