Μαχαίρωμα ηλικιωμένου στην Κρήτη: Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του 80χρονου – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του 80χρονου, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι στον Βαμβακόπουλο Χανίων την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υγεία του ηλικιωμένου έχει βελτιωθεί λίγο και πλέον έχει ξυπνήσει. Ο 80χρονος είχε τραύμα από μαχαίρι στον θώρακα καθώς και θλαστικά τραύματα που παραπέμπουν σε ξυλοδαρμό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λεπίδα του μαχαιριού που τον τραυμάτισε καρφώθηκε σε αρκετά κοντινή απόσταση από τον πνεύμονα.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται με εξονυχιστικούς ρυθμούς και κάτω από άκρα μυστικότητα με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια προς πάσα κατεύθυνση για το πως σημειώθηκε το περαστικό.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου την Τρίτη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια σύλληψη ακόμα.

Πάντως οι εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο τραυματισμός του.

Γείτονες και γνωστοί του άτυχου 80χρονου μιλούν για έναν πολύ αγαπητό και φιλήσυχο άνδρα που δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά, ούτε είχε δώσει δείγματα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις