Συγκινούν τα λόγια του Στέλιου Καρακούδη για την αποστρατεία του Φραγκιού
Συγκινούν τα λόγια του Στέλιου Καρακούδη για την αποστρατεία του Φραγκιού

Συγκινούν τα λόγια του Στέλιου Καρακούδη για την αποστρατεία του Φραγκιού

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250
 Συγκίνηση και υπερηφάνεια προκαλούν τα λόγια του Διοικητή της τροχαίας Ηρακλείου Αστυνόμου Α' Στέλιου Καρακούδη σε προσωπική του ανάρτηση την Πρωτοχρονιά του 2024 με αφορμή τη συνταξιοδότηση του Υ/Β' ε.α. Φραγκιαδάκη Φραγκιού, ο οποίος θεωρείται από κοινού υπόδειγμα καλού αστυνομικού καθ'  όλη τη διάρκεια της θητείας του:

"Μετά από 37 συναπτά έτη υπηρεσίας, ο πιο παλιός δικυκλιστής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου κρεμάει σήμερα 1η Γενάρη 2024 και επίσημα πλέον τη στολή του και αποχαιρετά την ενεργό υπηρεσία.
Όλα του τα χρόνια μάχιμος Αστυνομικός, μέχρι και την τελευταία ημέρα της υπηρεσίας του, στο δρόμο πάντοτε, πρωί – μεσημέρι – βράδυ, άλλοτε με κρύο και βροχές και άλλοτε με ανυπόφορη ζεστή, καθημερινές μα και αργίες, με την αγαπημένη του δίκυκλη μοτοσικλέτα … το Τ-11.
Ένας άνθρωπος που στο Ηράκλειο τον γνώριζαν οι πάντες, για την καλοσύνη του αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά του.
Ένας άνθρωπος που όλοι οι συνάδελφοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.
Ντόμπρος μα και αληθινός, συνάδελφος με όλη τη σημασία της λέξης αυτής.
Φίλε και συνάδελφε Φραγκιό, η δεύτερη οικογένεια σου – άπαντες οι συνάδελφοι σου, από την Τροχαία Ηρακλείου που εργάστηκες τα περισσότερα χρόνια κατά την υπηρεσιακή σου σταδιοδρομία, όσο και οι συνάδελφοι σου από τη Δ.Α. Ηρακλείου, σου ευχόμαστε να έχεις πάντα την υγειά σου και να απολαύσεις "ελεύθερος" πλέον τις ομορφιές της ζωής!"
Συγκινούν τα λόγια του Στέλιου Καρακούδη για την αποστρατεία του ΦραγκιούΦωτογραφία: "Από Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα του 2023, κατά την αναβίωση του εθίμου της ρύθμισης της κυκλοφορίας με τη χρήση της βαρέλας που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο."
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Θέμα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις