Κρήτη: Χύθηκε ελαιόλαδο σε δρόμους της πόλης – Προκλήθηκαν ατυχήματα με δίκυκλα (pics)
Κρήτη: Χύθηκε ελαιόλαδο σε δρόμους της πόλης – Προκλήθηκαν ατυχήματα με δίκυκλα (pics)

Κρήτη: Χύθηκε ελαιόλαδο σε δρόμους της πόλης – Προκλήθηκαν ατυχήματα με δίκυκλα (pics)

Έκλεισαν προσωρινά οι δρόμοι όπου είχε χυθεί το λάδι, λόγω επικινδυνότητας. Απαιτείται περισσότερο πριονίδι, ειδοποιήθηκαν ξυλουργεία.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ατύχημα προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από… ελαιόλαδο!

Ο οδηγός ενός οχήματος – κλούβας που κινείτο στην περιοχή των δικαστηρίων, είχε ένα απρόσμενο συμβάν που δυστυχώς προκάλεσε, άθελα του, ατυχήματα. Το σχοινί που ήταν δεμένα τα δοχεία με το ελαιόλαδο έσπασε με συνέπεια να κυλίσουν εντός της κλούβας και να ανοίξουν την πόρτα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα δοχείο που περιείχε ελαιόλαδο να σουρώνει σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε το όχημα, από τη Γιαμπουδάκη μέχρι τη Χατζηδάκη, με το λάδι να καταλήγει στο οδόστρωμα.

Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν το όχημα στο τέλος της Χατζηδάκη, (δίπλα στην αντιπεριφέρεια Χανίων).

Από το ελαιόλαδο όμως που είχε ήδη χυθεί στον δρόμο, προκλήθηκαν δύο τροχαία ατυχήματα. Ειδικότερα ένα μηχανάκι που κινείτο στην οδό Γιαμπουδάκη έχασε τον έλεγχο του δικύκλου λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από το χυμένο λάδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ακόμα ένας αναβάτης μηχανής τραυματίστηκε αφού το δίκυκλό του γλίστρησε στο οδόστρωμα.

Αμέσως η αστυνομία έκλεισε την πρόσβαση των οχημάτων στην οδό Γιαμπουδάκη, στη Χατζηδάκη, αλλά και σε παρακείμενες οδούς που υπήρχε χυμένο ελαιόλαδο στο οδόστρωμα.

Εν τω μεταξύ συνεργείο του δήμου Χανίων είχε κληθεί για να ρίξει πριονίδι πάνω στο λάδι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, επειδή απαιτείται αρκετά μεγάλη ποσότητα πριονιδιού, κλήθηκαν ξυλουργεία να εξυπηρετήσουν τα συνεργεία του δήμου Χανίων ώστε να λάβουν μεγαλύτερη ποσότητα, καθώς τα λάδια έχουν χυθεί σε μεγάλη έκταση.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις