Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μπροστά η ΝΔ με πάνω από 20 μονάδες - Σταθερά τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μπροστά η ΝΔ με πάνω από 20 μονάδες - Σταθερά τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μπροστά η ΝΔ με πάνω από 20 μονάδες – Σταθερά τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega.

Από τη δημοσκόπηση προκύπτει ότι οι δαπάνες των εορτών δεν αφήνουν τους πολίτες να χαλαρώσουν. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, θετικές (σε ποσοστό 45%) κρύνονται οι εντυπώσεις της κυβέρνησης στη διαχείριση των ελληνοτουρκικών. Σε αυτό το ποσοστό συνετέλεσε και η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έγινε σε πολύ θετικό κλίμα.

Μάλλον αρνητικές κρίνονται οι προσπάθειες της κυβέρνησης να μειώσει την εγκληματικότητα, σύμφωνα με το 70% των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση.

Πάντως, θετική είναι η αξιολόγηση των πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά 44% ενώ αρνητική κατά 74% κρίνεται η στάση που έχει κρατήσει μέχρι τώρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός με 41% κρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ 30,9% θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία ενώ σταθερά τρίτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά πάνω από 1% από το ΠΑΣΟΚ που βγαίνει πάλι δεύτερο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις