ΟΦΗ: Θέλει νίκη στο τελευταίο ματς για το 2023 στο άδειο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Θέλει νίκη στο τελευταίο ματς για το 2023 στο άδειο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ: Θέλει νίκη στο τελευταίο ματς για το 2023 στο άδειο «Γεντί Κουλέ»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Το τελευταίο του παιχνίδι για το 2023 δίνει σήμερα το απόγευμα ο ΟΦΗ, ο οποίος στις 17:30 φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο «Γεντί Κουλέ».

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι με τον Πέπε Μελ στον πάγκο δίνει σήμερα ο ΟΦΗ, που θέλει όσο τίποτα να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, πηγαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στη διακοπή των Χριστουγένννων. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στο ντεμπούτο του στον ασπρόμαυρο πάγκο στην ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη ορισμένες από τις δικές του τακτικές πινελιές, σε έναν σαφώς πιο επιθετικό σχηματισμό σε σχέση με ότι χρησιμοποιούσε ο προκάτοχος του, Βάλντας Νταμπράουσκας και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να φανεί πως θα παρατάξει ην ομάδα στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι του.

Σε αυτή την προσπάθεια ο ΟΦΗ θα είναι χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων του οι οποίοι δεν μπορούν στο γήπεδο μετά τα μέτρα κατά της βίας που ανακοίνωση η κυβέρνησή…

Ο Πέπε Μέλ πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς, με τον Ντίκο να μένει εκτός, καθώς είναι τιμωρημένος. Παράλληλα απουσιάζουν ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Manuel Kαλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Baumann, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Πασαλίδης, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Bakic, Toral, Riera, Neira, Mosquera, Phellype.

Στον αντίποδα χωρίς τους Παπαδόπουλο, Άλβαρες και Μπαρτόλο θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ ο Αστέρας Τρίπολης. Έτσι την αποστολή των Αρκάδων απαρτίζουν οι: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χριστόπουλος, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Η παράδοση στο Ηράκλειο είναι μοιρασμένη, καθώς σε 13 ματς ο ΟΦΗ έχει πέντε νίκες, ο Αστέρας τρεις, ενώ πέντε ματς τελείωσαν ισόπαλα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τρίπολη οι «ασπρόμαυροι» είχαν εμφανιστεί κατώτεροι των προσδοκιών, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις