Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Ατσαλένιο ανάμεσα σε ΠΟΑ και Αλμυρό
Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Ατσαλένιο ανάμεσα σε ΠΟΑ και Αλμυρό

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Ατσαλένιο ανάμεσα σε ΠΟΑ και Αλμυρό

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με σπουδαία παιχνίδια αποχαιρετάει το 2023 η Γ’ Εθνική

Το ματς που μαγνητίζει τα βλέμματα στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο για την Γ΄Εθνική θα διεξαχθεί στο Ατσαλένιο. Ο ΠΟΑ μετά την ήττα από την Επισκοπή με 2-1 θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να αποχαιρετήσει το 2023 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απέναντι του θα βρει τον Αλμυρό, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά έχοντας μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και ξεκούραστος, αφού δεν έπαιξε την Κυριακή.
Ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή έχει ο ΑΟΑΝ, ο οποίος αγωνίζεται στην έδρα της Προοδευτικής και θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον φέρουν ψηλά στην βαθμολογία και θα του δώσουν την ηρεμία για τις γιορτές, ώστε να μπει με καλή ψυχολογία στο νέο έτος.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος υποδέχεται τον Ελλοπιακό. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου, καίγεται για βαθμούς και σε αυτό το παιχνίδι το βλέπει ως μια ευκαιρία να μαζέψει βαθμούς, ώστε να μην απομακρυνθούν περαιτέρω οι θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στην κατηγορία.

Να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου Πανιωνίου θα παλέψει η Επισκοπή σε ένα ματς που έχει μόνο κερδίσει… Στα άλλα ματς της ημέρας ο Εθνικός αγωνίζεται στην έδρα του ανεβασμένου Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Άρης Πετρούπολης υποδέχεται τον ΑΟ Υπάτου. Παράλληλα το Χαϊδάρι παίζει με τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ ο Περαμαϊκός φιλοξενεί τον Φωστήρα. Τέλος η Αγία Παρασκευή υποδέχεται τον Ηλυσιακό.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις