Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη για την Ελένη που έφυγε μόλις στα 21 της χρόνια...
Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη για την Ελένη που έφυγε μόλις στα 21 της χρόνια...

Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη για την Ελένη που έφυγε μόλις στα 21 της χρόνια…

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πόνος και θλίψη επικρατεί σε όλη την κοινωνία του Μακρύ Γιαλού, καθώς η 21χρονη Ελένη Παρακατσελάκη έφυγε από την ζωή από  οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, προκαλώντας σοκ στο άκουσμα της είδησης…

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα από τον Ιερό Ναό Παναγίας στον Μακρύ Γυαλό και ο ενταφιασμός στο κοιμητήριο του Αγίου Στεφάνου.

Οι μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Κουτσουρά, συγκεντρώνει ένα χρηματικό ποσό που θα δοθεί στον Σύλλογο Παιδιών με Καρδιοπάθεια στην μνήμη της…

Συγκεκριμένα: «Οι μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Κουτσουρά, στη μνήμη της παλιάς μας μαθήτριας, Ελένης Παρακατσελακη, που αδοκητα έφυγε, στα 21 της χρόνια, με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, συγκεντρώνει ένα χρηματικό ποσό που θα δοθεί στον Σύλλογο Παιδιών με Καρδιοπάθεια.

Η κίνηση γίνεται επιπροσθέτως και με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων, ημέρας Αγάπης…. Ευχαριστούμε τους γονείς/ κηδεμόνες για τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών!».

Παράλληλα, είχε ανακοινωθεί πως στην περιοχή θα γίνει ένα μεγάλο κρητικό γλέντι, με κρητολαϊκό πρόγραμμα, ωστόσο αναβλήθηκε, λόγω του άδικου χαμού της 21χρονης..

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις