Ήττα για τον βελτιωμένο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη
Ήττα για τον βελτιωμένο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη

Ήττα για τον βελτιωμένο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την ήττα με 1-0 από τον Άρη γνώρισε ο ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρουσιάζοντας βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Φωνάζει ο ΟΦΗ για την φάση του 78ου λεπτού…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες που έδειξαν ότι έχουν στόχο να παίξουν ποδόσφαιρο και να κυνηγήσουν το τρίποντο. Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος με τον Ντίκο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή μετά από γύρισμα στο 9ο λεπτό, ενώ ο Άρης που έγινε απειλητικός στο 12′ έχασε ευκαιρία με τον Σουλεϊμάνοφ ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 14′ με την κεφαλιά του Τοράλ, η οποία όμως πέρασε άουτ. Η μεγαλύτερη φάση ήρθε στο 24′ και ήταν για τον Άρη, με τον Μορόν να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάουμαν.

Στο 39′ ο Άρης κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από αντεπίθεση ο Νταρίντα βρέθηκε μέσα στην περιοχή κέρδισε την κόντρα από τον Λαμπρόπουλο και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης απείλησε με τον Νταρίντα να σουτάρει και τον Μπάουμαν να διώχνει σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έφταναν πιο εύκολα στην περιοχή του ΟΦΗ και έχασαν ευκαιρίες με τους Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, όμως τόσο ο Μπάουμαν όσο και η αστοχία τους κρατούσε το σκορ στο 1-0. Στο 62′ ο ΟΦΗ προσπάθησε να απειλήσει με μια κεφαλιά του Ντίκο, όμως δεν απειλήθηκε η εστία του Κουέστα.

Μπορεί η ώρα να περνούσε όμως ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κουέστα πέρα από μια κεφαλιά στο 75’ του Φελίπε Λουίζ η οποία πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ φωνάζει για την φάση του 78ου λεπτού, όπου ο Ντίκο μετά από σέντρα του Αμπάντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο πρώτος βοηθός είχε σταματήσει την φάση, λέγοντας πως είχε περάσει η μπάλα την γραμμή, πράγμα που δεν το επιβεβαιώνουν τα replay.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον Άρη στο Βικελίδης με 1-0 πληρώνοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι μια αδράνεια στην άμυνα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις