Βαριές κατηγορίες για Πακιστανό που ξυλοκόπησε ηλικιωμένη στην Κρήτη
Βαριές κατηγορίες για Πακιστανό που ξυλοκόπησε ηλικιωμένη στην Κρήτη

Βαριές κατηγορίες για Πακιστανό που ξυλοκόπησε ηλικιωμένη στην Κρήτη

Χωρίς καμιά αιτία εισέβαλε στο σπίτι της λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης και άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα με γροθιές

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στα κρατητήρια της Αστυνομίας στον Άγιο Νικόλαο θα παραμείνει με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ένας 26χρονος Πακιστανός που μέθυσε και ξυλοκόπησε μια 86χρονη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας.

Χωρίς καμιά αιτία και δίχως καν να τη γνωρίζει, ο νεαρός αλλοδαπός εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης και άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα με γροθιές. Η γυναίκα κατάφερε να αμυνθεί προκαλώντας με τα χέρια της αμυχές στο πρόσωπό του, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, τις περιγραφές που έδωσαν οι γείτονες και τις γρατζουνιές που προκάλεσε η ηλικιωμένη στο πρόσωπό του και οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του. Μάλιστα, η 86χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, κατέθεσε ότι ο νεαρός είχε εισβάλει στο σπίτι της και στις 10 το πρωί της Πέμπτης, αλλά δεν την είχε πειράξει.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος Πακιστανός βρίσκεται παράνομα στη χώρα και σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις