Βλαντιμίρ Πούτιν: Θα επισκεφτώ την Τουρκία το 2024 - Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα αργήσει να τελειώσει
Βλαντιμίρ Πούτιν: Θα επισκεφτώ την Τουρκία το 2024 - Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα αργήσει να τελειώσει

Βλαντιμίρ Πούτιν: Θα επισκεφτώ την Τουρκία το 2024 – Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα αργήσει να τελειώσει

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που «καίνε» την Μόσχα.

Φυσικά τη συνέντευξη μονοπώλησε ο πόλεμος της Ουκρανίας, με τον Ρώσο πρόεδρο να τονίζει πως δεν θα τελειώσει αν δεν ολοκληρωθούν οι στρατιωτικοί στόχοι που έχει θέσει η Μόσχα.

«Ο εθνικός ήρωας της Ουκρανίας είναι γνωστή φιγούρα των Ναζί» είπε ο κ. Πούτιν προσθέτοντας όσον αφορά την αποστρατικοποίηση του Κιέβου ότι «εκτός και αν θέλουν να συμφωνήσουν ειρηνικά, θα πρέπει να λάβουμε στρατιωτική δράστη.

Παράλληλα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε πως είναι πάρα πολύ πιθανό να επισκεφτεί την Τουρκία μέσα στο 2024 πλέκοντας το εγκώμιο του προέδρου Ερντογάν για τη δράση του στον πόλεμο του Ισραήλ με την Χαμάς.

«Ο Ερντογάν αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες στη Γάζα. Πρέπει να εφαρμόσουμε τα ψηφίσματα του ΟΗΕ στη Γάζα και την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Είμαστε σε στενή επαφήμε τον πρόεδρο Ερντογάν για αυτό το θέμα. Μπορεί να υπάρξει νέα συνάντηση με τον Ερντογάν στις αρχές του του χρόνου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις