To Viral σημείωμα οδηγού σε αστυνομικό - Τι μήνυμα άφησε για να αποφύγει το πρόστιμο
To Viral σημείωμα οδηγού σε αστυνομικό - Τι μήνυμα άφησε για να αποφύγει το πρόστιμο

To Viral σημείωμα οδηγού σε αστυνομικό – Τι μήνυμα άφησε για να αποφύγει το πρόστιμο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μία οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό της παράνομα και προσπάθησε να αποφύγει το πρόστιμο με ένα χαριτωμένο σημείωμα. Η οδηγός τελικά τα κατάφερε και έγινε η μέθοδος που ακολούθησε έγινε viral στο Tik Tok.

Η γυναίκα οδηγός, η οποία στάθμευσε παράνομα, άφησε ένα σημείωμα με… επιχειρήματα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε περίπτωση που την έγραφαν για την παράνομη στάθμευση.

Με το σημείωμά της, η οδηγός υπογράμμιζε το επείγον της κατάστασης διεκδικώντας με δύο πρόχειρα σχεδιασμένες καρδιές την εύνοια και την κατανόηση του αστυνομικού.

To Viral σημείωμα οδηγού σε αστυνομικό - Τι μήνυμα άφησε για να αποφύγει το πρόστιμο

«Είναι επείγον κύριε αστυνόμε. Επιστρέφω!», έγραψε στο σημείωμα σχεδιάζοντας και μια καρδιά στο πλάι. Ο αστυνομικός που έτυχε να εντοπίσει το παράνομα σταθμευμένο όχημα φάνηκε να δείχνει κατανόηση για την παράβαση της οδηγού απαντώντας μάλιστα στο σημείωμα με εξίσου χιουμοριστική διάθεση.

«Εξαρτάται σε πόση ώρα!! Στις 6 σχολάω!!!», απάντησε από κάτω υπογράφοντας ως «ο αστυνόμος» και προσθέτοντας επίσης μία καρδιά από δίπλα.

Μάλιστα, ο αστυνομικός δεν δίστασε να καταγράψει σε βίντεο το όλο περιστατικό και να το μοιραστεί με τους χιλιάδες ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ήταν μάλλον η πρώτη φορά που αντίκρισε κάτι τέτοιο και του προξένησε εντύπωση.

 

 

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περίεργα - Παράξενα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις