Συμφώνησε με Πεπε Μελ ο ΟΦΗ – Την Πέμπτη στο Ηράκλειο
Συμφώνησε με Πεπε Μελ ο ΟΦΗ – Την Πέμπτη στο Ηράκλειο

Συμφώνησε με Πεπε Μελ ο ΟΦΗ – Την Πέμπτη στο Ηράκλειο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο Πέπε Μελ είναι ο αντικαταστάτης του Βάλντας Νταμπράουσκας, με τον έμπειρο τεχνικό να αναμένεται στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης.

Στο πρόσωπο του 60χρονου Ισπανού προπονητή βρήκε η διοίκηση του ΟΦΗ τον αντικαταστάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Πέπε Μελ Ισπανός τεχνικός διαθέτει ένα πολύ βαρύ βιογραφικό αφού έχει εργαστεί σε ομάδες της Ισπανίας και της Αγγλίας. Συγκεκριμένα έχει δουλέψει σε Κοσλάδα, Μέριδα, Ρεάλ Μούρθια, Τενερίφη, Χετάφε, Αλαβές, Πόλι Εχίδο, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέτις, Γουέστ Μπρομ, Λα Κορούνια, Λας Πάλμας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2023.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα η AS αποκάλυψε ότι ο ΟΦΗ έδωσε συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Πέπε Μελ με τον ίδιο ωστόσο να επιθυμεί να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και στην συνέχεια να γίνουν συζητήσεις για επέκταση.

Αυτό μένει να φανεί κατά πόσο ισχύει αναφορικά με τις περισσότερες λεπτομέρειες που θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες….

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις