Τέλος από τον ΟΦΗ ο Β. Νταμπράουσκας!
Τέλος από τον ΟΦΗ ο Β. Νταμπράουσκας!

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Β. Νταμπράουσκας!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί ο Λιθουανός τεχνικός.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και η τελευταία βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-0 έφεραν εξελίξεις στον ΟΦΗ, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μια συνεχόμενη αγωνιστική πτώση, αφού αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ενώ το ποδόσφαιρο που παίζει δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Έτσι οι άνθρωποι του ΟΦΗ μετά από την συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας με τον έμπειρο τεχνικό έλυσαν την συνεργασία τους, βγαίνοντας στην αγορά να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέλαβε τον ΟΦΗ στις 25 Οκτωβρίου του 2022, με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με σκληρή δουλειά κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων με αποτέλεσμα ο Όμιλος να τερματίσει στην 7η θέση. Φέτος η ομάδα ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις και στις πρώτες αγωνιστικές είχε καταφέρει να νικήσει ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ και κανείς δεν υποπτευόταν την εξέλιξη αυτή.

Όμως μετά από συνεχόμενες ήττες και την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας ο Λιθουανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ πληρώνοντας έτσι το… μάρμαρο. Μένει πλέον μονάχη η επίσημη ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

 

 

 

πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις