Διασυρμός και νέα ήττα για τον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό

Μια από τα ίδια ο ΟΦΗ και στην Λεωφόρο που γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκός με 4-0 στο ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 2ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ντίκο να σουτάρει και τον Λοντίγκιν να κάνει σπουδαία επέμβαση στην γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στις ευκαιρίες στο 8′ με τον Παλάσιος να σουτάρει από πλάγια θέση και την μπάλα να κοντράρει πάνω στο σώμα του Αμπάντα.

Ο ΟΦΗ άφηνε την μπάλα στον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα με την ταχύτητα του Ντίκο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην απειληθεί και ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 33′ όταν ο Πασαλίδης ανέτρεψε τον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή με τον Τζήλο να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Μάλιστα να σημειωθεί πως στην φάση του πέναλτι ο Πασαλίδης τραυματίστηκε στο πρόσωπο και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ μπήκε ξανά καλύτερα, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τον Φελίπε Λουίζ, ωστόσο ο Λοντίγκιν ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον ΟΦΗ να πληρώνει την κακή του αμυντική λειτουργεία στο 62′ με τον Παλάσιος να βγάζει τον Αϊτορ από τα αριστερά, εκείνος “αδειάζει” όμορφα τον αντίπαλό του και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 69′ ο Παναθηναϊκός βρήκε και τρίτο γκολ, όταν ο Βιλένα βρήκε τον Ιωαννίδη, εκείνος κράτησε τον έλεγχο, έσπασε στον Παλάσιος κι αυτός πλάσαρε ψύχραιμα για το 3-0.

Ο ΟΦΗ δεν υπήρχε στο γήπεδο μετά το 2-0 και οι πράσινοι απείλησαν δύο ακόμα φορές με τον Βιλένα και τον Ιωαννίδη, όμως ο Μπάουμαν ήταν εκεί να κρατήσει το σκορ στο 3-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παναθηναϊκός σκόραρε και τέταρτο τέρμα στο 91′ όταν ο Λοντίγκιν έβγαλε… μάτι τον Ιωαννίδη, αυτός πλάσαρε η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά σε κενή εστία έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα…

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα