Ανήλικος αλλοδαπός εκβίαζε και αποσπούσε χρήματα από νεαρό - Συνελήφθη και η μητέρα του
Ανήλικος αλλοδαπός εκβίαζε και αποσπούσε χρήματα από νεαρό - Συνελήφθη και η μητέρα του

Ανήλικος αλλοδαπός εκβίαζε και αποσπούσε χρήματα από νεαρό – Συνελήφθη και η μητέρα του

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Χειροπέδες πέρασαν χθες αστυνομικοί στη Λάρισα σε έναν ανήλικο αλλοδαπό και στη μητέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, εναντίον των δύο ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης, της απάτης, της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της έκθεσης.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ύστερα από καταγγελία μια γυναικας για κλοπή του ποσού των 7.500 ευρώ, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ένας ανήλικος αλλοδαπός εκβίαζε για δύο μήνες τον γιο της και του απέσπασε συνολικά το ποσό των 4.000 ευρώ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο ανήλικος δράστης έστειλε και πάλι μήνυμα μέσω των social media στον νεαρό και του ζήτησε το ποσό των 1.700 ευρώ. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και το θύμα πήγε στο ραντεβού έχοντας στην κατοχή του 200 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο δράστης όταν αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών προσπάθησε να το σκάσει, αλλά συνελήφθη λίγο μετά, προβάλλοντας αντίσταση και απωθώντας έναν αστυνομικό.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:
– ένα μαχαίρι, τύπου «καράμπιτ»
– ένα ηλεκτρικό πατίνι, η προέλευση του οποίου διερευνάται
– το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ.

Κατά την διάρκεια της έρευνα οι Αρχές συνέλαβαν και τη μητέρα του δράστη, καθώς εντοπίστηκε να εκθέτει σε κίνδυνο τον άλλον ανήλικο γιο της, έχοντάς τον κλειδωμένο στο σπίτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις