Η αποστολή του ΟΦΗ για την δύσκολη έξοδο στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το ματς της Κυριακής (03/12, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι Βούρος και Τοράλ επέστρεψαν στην αποστολή, με τη πρωινή προπόνηση να επικεντρώνεται σε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις. Σε αυτήν, μέρος της ακολούθησαν οι Μπάκιτς και Θεοδοσουλάκης, οι οποίοι έμειναν εκτός γκρουπ. Ο Μοσκέρα τέθηκε εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Baumann, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Gallegos, Glazer, Mellado, Toral, Neira, Riera, Αποστολάκης, Phellype, Dicko.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τους Πραξιτέλη Βούρο και Jon Toral να επιστρέφουν στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (3/12) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (2/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μέρος της οποίας ακολούθησαν οι Marko Bakic και Γιάννης Θεοδοσουλάκης, περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Baumann, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Gallegos, Glazer, Mellado, Toral, Neira, Riera, Αποστολάκης, Phellype, Dicko».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα