Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Πήρε την απόφαση της ουδετερότητας, σέβομαι την επιλογή του»
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Πήρε την απόφαση της ουδετερότητας, σέβομαι την επιλογή του»

Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Πήρε την απόφαση της ουδετερότητας, σέβομαι την επιλογή του»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, η Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για την ομάδα των «11» και τον νέο φορέα που έρχεται να καλύψει το κενό στον χώρο της Αριστεράς μετά τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η κυρία Αχτσιόγλου έκανε λόγο για «πυρηνική μετάλλαξη» του ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε την ηγεσία στην Κουμουνδούρου.

Η πρώην υπουργός, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα και στην απόφασή του να μην πάρει θέση μπροστά στον… χαμό που προκλήθηκε από την ανάληψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «σεβαστή η απόφασή του να πάρει τον δρόμο της ουδετερότητας».

Σε ό,τι αφορά την ομάδα των «11», οι ανακοινώσεις έρχονται την προσεχή Δευτέρα (04/11).

«Σε ό,τι με αφορά επέλεξα να μην είμαι σε πρωταγωνιστική θέση στη νέα ομάδα. Θα είμαι παρούσα στις μάχες αυτές. Δεν θεωρώ πως είναι σωστό επειδή έδωσα μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβω τέτοιο ρόλο στη νέα πολιτική ομάδα. Είναι μια άλλη φάση. Ο νέος πολιτικός φορέας θα έχει πολύ δουλειά. Θα ήταν εντελώς πρόωρο να προδικάσουμε τις εξελίξεις. Ο λόγος που επέλεξα να μείνω πιο πίσω, ήταν πολιτικός. Ως προς το όνομα θα γίνουν οι ανακοινώσεις την προσεχή Δευτέρα», ανέφερε η κυρία Αχτσιόγλου.

«Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με τις αξίες της Αριστεράς»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την άποψή μου από την εκλογή της νέας ηγεσίας έχει περάσει σε φάση πυρηνικής μετάλλαξης από τις θέσεις του. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες της Αριστεράς. Δεν κάναμε καμία τοποθέτηση μέχρι που αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε σε μια διαλυτική κρίση μετά τις επιλογές του κύριου Κασσελάκη. Στοχοποιούσε πρόσωπα με χυδαίες εκφράσεις», ανέφερε η πρώην, πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήταν λάθος να αναλάβω χαρτοφυλάκιο στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η Έφη Αχτσιόγλου ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους είπε σε όλα «όχι», όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. «Φανταστείτε να είχα αναλάβει ένα χαρτοφυλάκιο όπως του Οικονομικών, ήταν ανήκουστα αυτά που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΕΒ».

Γι' αυτό και ξεκαθάρισε: «Θα ήταν λάθος να αναλάβω χαρτοφυλάκιο στον ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, έκανε ευθεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πήρε την απόφαση της ουδετερότητας ο Τσίπρας, σέβομαι την επιλογή του»

«Ο κύριος Τσίπρας κάνει την πολιτική του επιλογή. Έκανε την επιλογή της μη παρέμβασης, της ουδετερότητας. Έχουμε συμπορευθεί σε δύσκολες στιγμές και από εκεί και πέρα, εμείς κάναμε μια επιλογή συνείδησης. Πετύχαμε μαζί πολλά με τον κύριο Τσίπρα», σχολίασε η Έφη Αχτσιόγλου.

 

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις