Το παίρνει “πάνω του” για ΒΟΑΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης αναλαμβάνει, όπως φαίνεται, το project του ΒΟΑΚ. Τρέχει ο ίδιος τις διαδικασίες για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες του powergame.gr έχει αποφασίσει να τρέξει προσωπικά το project του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα που θα κατασκευαστούν τα επόμενα χρόνια σε επίπεδο Ευρώπης, το οποίο αποκτά έναν επιπλέον συμβολισμό για τον σημερινό Πρωθυπουργό, λόγω της εντοπιότητάς του.

Οι επαφές που είχε τις τελευταίες μέρες με τους ισχυρούς των κατασκευαστικών εταιρειών καταδεικνύουν τη βούλησή του να «τρέξει» προσωπικά το συγκεκριμένο project. Όσοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τις τελευταίες μέρες με τον Μητσοτάκη κατάλαβαν ότι δεν δείχνει διάθεση να αφήσει τον χρόνο να περάσει.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει το powergame.gr ζήτησε από τους αναδόχους να συνεννοηθούν, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές καθυστερήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται κατά το αμέσως προσεχές διάστημα να δούμε να αναλαμβάνεται και νέα πρωτοβουλία, που στόχο θα έχει την επιτάχυνση των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις